Shërbimet

Light Data Solution është e specializuar në fushen e IT-se të cilat mundësojnë klienteve siguri ne infrastrukturen e tyre.

Shërbimet

Kompania jonë është e specializuar në fushen e IT-se të cilat mundësojnë klienteve siguri ne infrastrukturen e tyre.

Kompania dëshiron të hyjë në tregje të reja dhe është në kërkim të partnerëve të shpërndarjes.
Produktet e tona dallojnë nga konkurrentët tane duke ofruar një bashkepunim unik ne zjidhjen e problemeve dhe parandalimit te tyre.

Sistemet tona ofrojn nje game te gjera per klientet tane,sic jane zjidhje e sherbimeve Statike,Dinamike,dhe nderhyrjet online per sherbime te ndryshme SLA1,SLA2,SLA3

Kompani ofron Support Help-Desk fizik,duke derguar personat me orare te plota,dhe duke mare persiper te gjitha pergjegjesite teknike.

Shërbimet bazë

 • Ndertim Infrastrukture pasive LAN,WAN
 • Ndertim Infrastrukture Aktive LAN,WAN
 • Parandalimin dhe parashikimi ne kohe i problematikave te Serverit,Hostit tuaj.
 • Zjidhje ne sektorin e Call Centera (CRM,VOIP,VPN,Infrastrukture)
 • Zjidhje Voip,Internet,Intranet
 • Zgjidhjet edhe Menaxhimi i Web-SITE
 • Furnizim dhe Instalim te produkteve Teknologjike
 • Host,Domain

 

NA KONTAKTONI

Zgjidhje të tjera

 • UPS & Power Distribution
 • - Generator & ATS
 • - Battery Systems
 • - Computer Room Air Conditioning
 • - Cooling Distribution
 • - Heat Rejection Equipment
 • - Raised Flooring
 • - Fire Detection Systems
 • - Pre-Action Sprinkler Systems
 • - Environmental Monitoring Systems
 • - Racks, Cabinets & Accessories
 • - Structured Cabling
 • - Microsoft Windows Server 2008 R2
 • Microsoft Data Protection Manager (DPM) 2010
 • Symantec Backup Exec
 • HP Data Protector

SHËRBIMET QË OFROJMË

Light Data Solution ofron konsulencë teknike,implementim të zgjidhjeve më të fundit të Teknologjisë së Informacionit
dhe suport shërbimesh për kompanitë e vogla të mesme dhe të mëdha.NETWORKING

Ne ju ofrojmë manaxhim projekti, implementim, support, mirëmbajtje dhe garanci.SECURITY

Ne ju ofrojmë instalime dhe mirëmbajtje të kamerave të sigurise dhe të sistemeve alarm për shtëpi dhe biznese.CALL CENTER

Ne ju ofrojmë infrastrukturë, menaxhim, support, mirmbajtje dhe garanci për sistemet tuajaWEB DESIGN

Ne ju ofrojmë shërbime në web, mobile, e-commerce, domain, hosting, seo dhe mirëmbajtje.